Over Simone

1

Simone Foekens 1

Simone is in 1969 geboren in Gouda.

Zodra ze lezen leerde, is ze begonnen met lezen en nooit meer gestopt! Ze las zoveel dat haar opa altijd waarschuwde dat ze ‘haar verstand nog wel eens zou verlezen.’ Gelukkig kan dat niet (toch?).

Simone bedacht altijd al verhaaltjes, maar schreef ze meestal niet op. Maar ja, als je een boek wilt schrijven, kun je dat niet alleen in je gedachten doen… Simone begon met schrijven, stuurde haar verhaal naar de uitgever en kijk, daar was ‘Gedropt’! Vanaf dat moment had Simone de smaak te pakken en volgden er meer boeken. Over meester Vogel, over de First Lego League, over geocachen (schatzoeken met gps), over dyslexie, over het stoere, ondeugende jongetje Bart en ook begon ze te schrijven voor volwassenen. Simone schrijft even graag voor kinderen als voor volwassenen.

Simone woont in Almelo met haar gezin, een goudvis en een aquarium vol guppen en garnalen. Ze houdt niet alleen erg van lezen, maar ook van knutselen en handwerken. Verder doet ze zelf natuurlijk ook aan geocachen, ze wandelt en zwemt graag en houdt van uitstapjes maken. Ze vindt bijna alles lekker, behalve zuurkool en aardbeien.

Wil je nog meer weten over Simone? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

 

 

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2018 Simone Foekens All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.