0

Iza en de gewonde pony genomineerd voor de Eigenwijsprijs 2017

Posted by Simone on 28/05/2017 in Home |

Natuurlijk wist ik wel dat het tweede deel van Iza meedeed voor de Eigenwijsprijs, maar ik had niet verwacht genomineerd te worden. ‘Het eerste deel was vorig jaar ook genomineerd,’ zeiden vriendinnen. ‘Dus waarom nu niet?’ Daar had ik goed, vond ik, over nagedacht. Vorig jaar deden er vijf boeken mee in de categorie middenbouw. Nu tien. Vorig jaar was Iza het enige paardenboek. Nu was het een van de twee. Logisch en wiskundig bekeken had ik geen schijn van kans. Dacht ik…

Wat een verrassing toen Vrouwke Klapwijk van Christelijkekinderboeken.nl belde en zei: ‘Ik mag je feliciteren…’ Wohoo, wat gaaf! Wat fijn dat er dus zoveel kinderen zijn die Iza en de gewonde pony met veel plezier gelezen hebben. Daar ben superblij mee! Op vrijdagmiddag 16 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Gaat Janny den Besten met het boek 1 april met de Eigenwijsprijs naar huis of mag Ina van der Beek die net als vorig jaar meenemen voor Mees en Tijn bij de brandweer of….. Spannend hoor!

Toevallig had ik voor Schrijvenderwijs, de schrijversvereniging waar ik lid van ben, de andere twee boeken ook gelezen. Ze zijn allebei superleuk en zouden allebei verdiende winnaars zijn. Nog even geduld tot 16 juni dus!

iza-en-de-gewonde-pony-omslag-2a

UPDATE: De winnaar van de Eigenwijsprijs 2017 voor de middenbouw is Janny den Besten geworden met haar boek ‘1 april’. Hartelijk gefeliciteerd, Janny!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2018 Simone Foekens All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.