0

Boekpresentatie Battje en de bandenprikker

Posted by Simone on 28/06/2017 in Home |

Battje en de bandenprikker voorkant

 

Het was februari 2016 en ik liet mijn dochter de schattige foto zien, die de Almelose politie op hun Facebookpagina had gezet. Het was de foto van de acht weken oude Mechelse herderpup Battje. Mijn dochter was op slag verliefd. En ik? Ik ook! En met ons heel Almelo en half Nederland.

Inmiddels is Battje flink gegroeid en bijna afgestudeerd voor echte politiehond en ook onder mijn handen is er iets gegroeid, namelijk een boek met Battje in de hoofdrol!

Op 9 september van 12.00 uur tot 16.00 uur is de boekpresentatie bij het politiebureau. Battje is de eregast! Het wordt een echt feestje, want je kunt niet alleen het boek kopen en laten signeren, maar er worden ook leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kun je op de foto met een politieauto of een politiemotor of met een echte agent.

Houd deze site of de Facebookpagina van mij of van Politie Almelo in de gaten voor meer nieuws. Politie Almelo heeft er ook een Facebook-evenement voor aangemaakt waar je kunt aangeven of je (misschien) komt.

Battje en de bandenprikker achterkant

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2011-2018 Simone Foekens All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.